Kodiranje ključeva

Ako Vam je potrebno kodiranje novog ključa za Vaše vozilo ili zamena postojećeg ključa, na pravom ste mestu. Specijalisti smo za uslugu kodiranja auto ključeva! Naš tim iskusnih tehničara poseduje stručnost i znanje potrebno za pravilno kodiranje ključeva za gotovo sve marke i modele vozila.

Proces kodiranja auto ključeva je složen postupak koji zahteva stručnost i posebne alate. Evo kako smo mi podelili proces kodiranja auto ključeva:
  1. Identifikacija i priprema: Prvo, tehničar će identifikovati marku, model i godinu proizvodnje Vašeg vozila. U zavisnosti od sistema zaključavanja i ključa, tehničar će pripremiti odgovarajuće alate i softver za kodiranje.
  2. Programiranje ključa: Zatim sledi korak programiranja samog ključa. Tehničar će koristiti posebne alate i softver za povezivanje sa elektroničkim sistemom vozila. U zavisnosti od vrste ključa i vozila, postoji nekoliko načina programiranja, uključujući upisivanje odgovarajućeg koda ili prenošenje podataka putem interfejsa.
  3. Inicijalizacija ključa: Nakon programiranja ključa, može biti potrebno izvršiti dodatne korake kako bi se ključ potpuno inicijalizirao sa sistemom vozila. To može uključivati ​​okretanje ključa u određenim kombinacijama ili unos posebnog koda putem kontrolnih elemenata na vozilu.
  4. Testiranje i provera: Kada je ključ uspešno programiran i inicijaliziran, tehničar će proveriti njegovu funkcionalnost. Ključ će biti testiran kako bi se osiguralo da je moguće otključavanje i zaključavanje vozila te da radi s odgovarajućim sigurnosnim sistemima poput imobilizera ili daljinskog upravljača.
  5. Dodatne usluge: Osim samog kodiranja ključa, tehničar može pružiti i dodatne usluge kao što su izrada rezervnog ključa ili brisanje starih kodova kako bi se sprečilo neovlašteno korištenje. Pored kodiranja novih ključeva, pružamo usluge zamene oštećenih ili neispravnih ključeva. Ako imate problem s postojećim ključem,  tehničar će ga pažljivo pregledati i pružiti Vam najbolje rešenje. Nudimo visokokvalitetne delove i komponente kako bismo osigurali dugotrajan i pouzdan ključ za Vaše vozilo.
Ne rizikujte s neprofesionalnim uslugama kodiranja ključeva. Poverite svoje vozilo stručnjacima, kontaktirajte nas i dozvolite nam da Vam pružimo pouzdanu uslugu kodiranja auto ključa.